Europa Conference League

Μπιράγκι: «Πιστεύουμε πάρα πολύ, είναι παιχνίδι που δεν έχεις περιθώρια λάθους»

Για την εμπειρία που απέκτησε η Φιορεντίνα από τον περσινό τελικό και τα δεδομένα του μεγάλου ματς με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο αρχηγός των «βιόλα», Κριστιάνο Μπιράγκι.

Επτά ημέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena.

Ο αρχηγός των «βιόλα», Κριστιάνο Μπιράγκι, έκανε λόγο πως δικαίως βρίσκεται η ομάδα του σε δεύτερο σερί τελικό και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, εκφράζοντας την πίστη που υπάρχει στη Φιορεντίνα ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να φτάσουν έως και την κατάκτηση του τροπαίου.

«Αρχικά έχουμε το ματς της Πέμπτης με την Κάλιαρι στο μυαλό μας γιατί θέλουμε να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι αναπόφευκτο η σκέψη μας να πηγαίνει στον τελικό που θα είναι "το παιχνίδι" και ελπίζουμε να έχουμε γεμίσει με εμπειρία.

Η άποψή μου είναι πως όταν φτάνεις σε έναν στόχο είναι επειδή πιστεύεις από την αρχή. Εμείς πιστεύαμε πάντα και ξέραμε πως θα έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε το στόχο μας.

Και αυτό είναι το σωστό βραβείο για όσα κάναμε αυτά τα χρόνια
», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε πάρα πολύ, είναι ένας τελικός, ένα και μόνο παιχνίδι που δεν έχεις περιθώρια λάθους. Σίγουρα κουβαλάμε πίσω μας την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς. Εκεί χάσαμε το τρόπαιο από δικό μας λάθος, ελπίζουμε να μην το διαπράξουμε και αυτή τη φορά», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Μπιράγκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x